Desert la pahar cu crema de iaurt si caise

de vio_dreams in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 8788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi de sampanie
  • 200 ml compot de caise
  • 500 ml smantana dulce pentru frisca
  • 500 ml iaurt natural
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr zahar pudra
  • 200 gr gem caise
  • 7-8 caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu crema de iaurt si caise:

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil.

Omogenizam compozitia si adaugam esenta de vanilie.

Insiropam piscoturile in zeama de compot.

Le rupem bucatele mici si asezam cate un strat de piscoturi in fiecare pahar.

Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar cate un strat de crema.

Punem apoi un strat generos de gem de caise.

Adaugam un strat d episcoturi, un strat de crema si la final gem. Decoram cu piscoturi, sferturi de caise si menta.

Dam la frigider desertul inainte de servire pentru cel putin o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu crema de iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de fructe la pahar